Juleevangeliet som referat.

Hvorfor fejrer vi jul.

Her kommer et referat af Juleevangeliet, for dem som er i tvivl om eller ikke ved, hvorfor vi fejrer jul.

 

"Og det skete i de dage, at der udgik en befaling fra kejser Augustus om at holde folketælling i hele verden. Det var den første folketælling, mens Kvirinius var statholder i Syrien".

Alle tog afsted og blev indskrevet i hver sin by. Det gjaldt også Josef fra byen Nazareth i Galilæa, som sammen med sin højgravide forlovede Maria, skulle melde sig til Judæa, Bethlehem, for her stammede hans familie fra. Mens de var i Bethlehem, fik Maris veer og nedkom det eneste sted, de havde kunnet finde plads med en søn, den førstefødte.

Mesn det skete, lå der hyrder ude på en mark og vogtede byens får. "Da stod Herrens engel for dem og Herrensherlighed strålede om dem." Hyrderne blev naturligt nok skrækslagne, men englene beroligede dem med, at der i Davids by var blevet født en frelser. De kunne kende barnet på, at det lå i en krybbe i en stald. Hyrderne skyndte sig ind til Bethlehem og fandt da også barnet. De fortalte Josef og Maria, hvad de havde oplevet ude på marken. Efter et stykke tid vendte hyrderne tilbage til deres hjord, fulde af taknemmelighed over alt det de havde set og lært.

Denne beretning er blevet tolket sådan af kristne, at essensen af Gud, lyset og kærligheden blev født blandt mennesker den nat.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.12 | 14:01

Ja det er bare dejlig

...
29.06 | 15:22

Det lydder som en masse rigtig gode ideer til jeres næste festarrangement eller polterabend. Se sjove polterabend aktiviteter på: http://polterabendevent.dk

...
30.04 | 09:18

JA DEN VAR NÆSTEN HEL GENEMSIGTIG!:O

...
28.04 | 18:57

det var godt nok en underlig video!!....

...
Du kan lide denne side