Ikke en aura

Kirlianfoto

KIRLIANFOTOGRAFERING.

Jeg har valgt at nævne kirlianfotografering her på falderebet i min spøgelsessektion, for at pointere at Kirlianfotos ikke har noget med den aura at gøre, som clairvoyante ser og det har heller ikke noget at gøre med spøgelser.
Kirlianfotografering er en metode til fotografisk gengivelse af udladninger i et højfrekvent elektrisk felt.  Flere forskere har arbejdet med fænomenet bla. Nicolas Tesla og Semyon Kirlian, som metoden fik navn efter i 1939.
Ignat Ignatov anvender en variant, hvor der udledes gas (neon) samtidig med at højspændingen tilsluttes. Metoden hedder SHDF (Selective High Frequency Discharge)
Selvom om strålingen i daglig tale kaldes en  aura, har den intet at gøre med den fintstoflige aura, som clairvoyante  mener at kunne se omkring den menneskelige organisme.
Kirlian auraen er et rent fysisk fænomen, en udladning af elektroner fra den fotograferede genstand.  Når elktronerne rammer luftmolekylerne, bremses de op og frigiver deres enenrgi som lys. Lysets farve afhænger af elektronernes hastighed.
En almindelig husnøgle ses her som kirlianfoto.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.12 | 14:01

Ja det er bare dejlig

...
29.06 | 15:22

Det lydder som en masse rigtig gode ideer til jeres næste festarrangement eller polterabend. Se sjove polterabend aktiviteter på: http://polterabendevent.dk

...
30.04 | 09:18

JA DEN VAR NÆSTEN HEL GENEMSIGTIG!:O

...
28.04 | 18:57

det var godt nok en underlig video!!....

...
Du kan lide denne side