Fotoalbum

Her er par brunmaskede siamesere. Siameseren er en dejlig kat,og hvis man ved, hvad man gør, finder man ingen venligere og kærligere kat end netop den. Til minde om Berry, en kærlig ven.

Dette er Zitta, en god hund fra en god kennel. Schæferhunden kender alle som en god og nyttig hund. Til minde om Roger, der kunne trøste en lille ulykkelig 2 års pige.

En jerseyko, en fremragende malkeko, der, hører jeg, er ved at blive sjælden i de danske stalde. Til minde om Amalie, der et stort, vådt og kærligt slik lige i mit ansigt, nok kunne give en hidsig og hårdt pumpet med hormoner teenagepige noget at tænke over. Amalie døde en pinefuld død på et jysk slagteri.

Svensk finuldsfår. De har en uld så fin at den, spundet, kan bruges til at strikke babytøj af. De er tålmodige og venlige dyr og jeg havde meget glæde af min besætning. Til minde Lola, mit førerfår, der lærte mig meget om disse dyr og som jeg desværre mistede kontakten med.

Golden Retriever. Også en dejlig hund, som alle jo kender, børnevenlig og trofast, men en hund der ofte slet ikke bliver behandlet efter fortjeneste. Til minde Sally, Rex og Ming; gode venner alle tre.

En labrador. En god familehund. En af mine nulevende dyrevenner er en labrador, et venligt dyr, der forbinder mig med god mad.

Vildtfarvet dansk landrace malkeged.Det er en intelligent gederace, som giver en velsmagende letmælksagtig mælk, der sagtens kan bruges i stedet for komælk. Til minde Maren og hendes makker den frisiske malkeged Zofia, to venner, jeg desværre mistede kontakten med.

Bouvier. En børnevenlig hund, der heldigvis er ved at blive mere udbredt. Til minde om Maximus, den bedste ven og arbejdskollega, jeg nogensinde har haft.

Høne, som du kan se. Det ligner en god høne. De er ikke så dumme som man skulle tro og bliver slet ikke behandlet efter fortjeneste, men derimod med stor foragt. Til minde om Rosa, der sad på min skulder og lod sig håndfodre og som døde fredeligt af alderdom på mit skød.

Stort set alle mine dyrevenner er sendt på slagteriet, blevet aflivet eller døde af alderdom og jeg savner dem; jeg har ingen billeder af dem og må derfor nøjes med et billede af den race, de hver især tilhørte, sammen med et på mindeord og lidt om racen. Klik een gang på billedet, og du kan læse den tekst, jeg har skrevet nedenunder.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.12 | 14:01

Ja det er bare dejlig

...
29.06 | 15:22

Det lydder som en masse rigtig gode ideer til jeres næste festarrangement eller polterabend. Se sjove polterabend aktiviteter på: http://polterabendevent.dk

...
30.04 | 09:18

JA DEN VAR NÆSTEN HEL GENEMSIGTIG!:O

...
28.04 | 18:57

det var godt nok en underlig video!!....

...
Du kan lide denne side