Fotoalbum

Tror du på engle?

Vætten eller gårdnissen. Passer på dit hjem og dine dyr.

Alfen, den lille kloge naturånd, der i nogle eventyr hjælper mennesket igennem en svær tid

I nogle moderne eventyr er dragen skiftet fra at være middelalderens symbol på ondskab, til, som regel, at være et godt dyr, der kæmper med de gode og bringer overblik og visdom, lidt ligesom kineserne fortolker deres drager.

Den mellemøstlige djinn, som er usynlig er her i en yderst personlig fortolkning, i skikkelse af en af de hvirvelstorme, de laver.

En pixie; et naturvæsen, mest hjemhørende i Irland og lidt I England, men det forhindrede mig nu ikke i at drømme om dem.

Feen, god eller ond. En magisk skabning med vidunderlige trolddomsgaver,i øvrigt en skabning man, i følge visse eventyr skal passe på ikke at behandle respektløst.

Pegasus. I følge græsk mytologi var han en guddommelig hest, men visse steder i Asien forestiller man sig vingede heste der bringer ens bønner op til guderne.

Spøgelset. Sjælen fanget mellem to verdener. Et problem der aldrig blev løst, en uforettet sag. Spøgelset er en advarsel om at prøve på at holde ro, orden og renlighed i sjælen og om muligt give sig selv ro, ( og hvis det er lovligt).

Ven og ven, det er så meget sagt. De udenjordiske eller aliens er moderne eventyrfigurer, som jeg også drømmer om om natten, meget livagtigt og med stor detailrigdom. De ligner i deres opførsel overfor os mennesker, elverne og en bestemt type dæmoner fra gamle dage, der også sagedes at bortføre os og gøre uhyggelige ting ved os.

Her er nogle af mine venner og inspiration: Alfer, engle, nisser og andre eventyrvæsener, der i mine drømme har inspireret mig til mine eventyr og sammen med mine dyrevenner, der halvvejs har opdraget mig og taget sig af mig, da mine forældre og det øvrige samfund, for at sige det på en diplomatisk måde, havde travlt med så meget andet. Når mine dyrevenner døde eller jeg mistede kontakten med dem, sørgede jeg lige så dybt, som havde det været over et menneske; venner blandt mennesker havde jeg ikke, for ingen havde overskud eller vilje til at tage sig af mig og lære mig, hvordan man omgåes mennesker eller begår sig i samfundet, så her er altså min barndoms venner og dem der har betydet mest for mig gennem mine næsten 50 år. Eventyrvæsenerne drømte jeg som nævnt om om natten, sære livagtige drømme, formet i næsten sammenhængene små historier, indeholdende samtaler og oplevelser med eventyrlige væsener, Dengang og nu betyder disse drømme meget for mig, og det er dem, der har gjort, at jeg er blevet eventyrfortæller.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.12 | 14:01

Ja det er bare dejlig

...
29.06 | 15:22

Det lydder som en masse rigtig gode ideer til jeres næste festarrangement eller polterabend. Se sjove polterabend aktiviteter på: http://polterabendevent.dk

...
30.04 | 09:18

JA DEN VAR NÆSTEN HEL GENEMSIGTIG!:O

...
28.04 | 18:57

det var godt nok en underlig video!!....

...
Du kan lide denne side