Eventyr
Eventyrfortælleren

Siden menneskehedens begyndelse har der været eventyrfortællere. Der skulle jo være nogen, der havde styr på myterne og alle sagnene om heltene og heltinderne.  Fortælleren måtte også kunne berette om tingene på en underholdende måde, og den tradition har stort set ikke forandret sig næsten siden mennesket begyndte at kunne tale og tænke intelligent. Fortælleren skal være velformuleret, have sans for drama, kunne spille på et eller andet instrumenet og kunne danse nogle bestemte danse, der hører til visse ældgamle eventyr og myter her fra Norden. Han eller hun skal have en bred almenviden og være nogenlunde sig selv og fri , men alligevel være rimelig velopdragen. Vedkommende må have sans for at kunne underholde,  må kunne holde af en god fest og en spændende historie og meget gerne selv kunne skrive sine historier, hvis det forlanges. En god sangstemme kræves også, og megen psykologisk sans.

Der bliver det delt op mellem fortællere for børn/unge og for voksne, i følge den tradition jeg følger, den samme tradition som kræver at man kan holde en god fest for folk, helst med et eventyr/ myte eller  andet litterært indslag,  kan I nok tænke jer.

🤒   Stoffer og alkohol bliver ikke accepteret af en sand evetyrfortæller eller af hendes eller hans kunder.

Med venlig hilsen Feralchild

Ha en god dag!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.12 | 14:01

Ja det er bare dejlig

...
29.06 | 15:22

Det lydder som en masse rigtig gode ideer til jeres næste festarrangement eller polterabend. Se sjove polterabend aktiviteter på: http://polterabendevent.dk

...
30.04 | 09:18

JA DEN VAR NÆSTEN HEL GENEMSIGTIG!:O

...
28.04 | 18:57

det var godt nok en underlig video!!....

...
Du kan lide denne side